zusters aan de studie in Tanzania

Volg Christien, Corine en Marijn in Tanzania. Al een aantal jaren steunt de Doopsgezinde Zending (nu gefuseerd met de GDB tot de Stichting Doopsgezinde Geloofsopbouw en Solidariteit) de theologische opleiding van vrouwen in Tanzania.

In 2022 heeft ds. Jelle Waringa workshops verzorgd in Tanzania. Hij hield ons tijdens zijn reis op de hoogte van zijn ervaringen. Ds. Christien Duhoux-Rueb kon toen wegens familieomstandigheden de door haar voorbereide workshops niet geven.

Op verzoek van de Tanzaniaanse zusters gaat zij die workshops in de voorjaarsvakantie dit jaar alsnog doen en wel voor 250! vrouwen. Samen met haar dochter Corine en met Marijn Vermet gaan ze daar over allerlei theologische onderwerpen met de zusters aan de slag. Voor ds. Marijn Vermet is het ook een mogelijkheid contact te leggen met de mensen van het Mennonite Theological College of Eastern Africa, het seminarie van de KMT, waar hij sinds vorig jaar aan als lid van het bestuur aan verbonden is.

Ook dit keer kunt u van dag tot dag de belevenissen volgen. Marijn heeft hiervoor een reisblog aangemaakt. https://marijnvermet.reislogger.nl/ Ze vertrekken op 16 februari.

Volg Christien, Corine en Marijn in Tanzania en voel je verbonden met de Tanzaniaanse zusters.

foto: Jelle Waringa